Tevredenheidspeiling
U bevindt zich hier: Home » Info voor ouders » Tevredenheidspeiling
 
 

Op onze website vindt u een tweetal tevredenheidspeilingen. Een oudertevredenheidspeiling (2010) en een leerlingtevredenheidspeiling (2012). Van beide rapporten is een samenvatting op de website geplaatst. Om de volledige versie te lezen, bent u van harte welkom om deze op school te bekijken.

 

Wat is een tevredenheidspeiling?

De tevredenheidspeilingen zijn ontwikkeld om een gerichte bijdrage te leveren aan: het kwaliteitsbeleid van de schoolorganisatie;De ouderbetrokkenheid;De marktpositie van de school.

 

De oudertevredenheidspeiling geeft een duidelijk beeld van de wijze waarop de ouders onze school waarderen. Het landelijk gemiddelde rapportcijfer dat ouders aan de school van hun kind geven is 7.6. Onze school scoort gemiddeld 8.2. De waardering van de ouders voor onze school is daarmee 0.6 punt hoger dan het landelijk gemiddelde.

 

De leerlingtevredenheidspeiling geeft een duidelijk beeld van de wijze waarop de leerlingen onze school waarderen.

 

Het landelijk gemiddelde rapportcijfer dat leerlingen aan de school geven is 8.1. Onze school scoort gemiddeld 8.6. De waardering van de leerlingen voor onze school is daarmee 0.5 punt hoger dan het landelijk gemiddelde.

 

Om de oudertevredenheidspeiling te lezen klikt u hier.

Om de leerlingtevredenheidspeiling te lezen klikt u hier.