Nieuwsberichten
U bevindt zich hier:   Home »    Nieuwsarchief »   
 • 11 april 2018

  Vragenlijst Tevredenheid 2019


  Leerlingen, ouders en personeel hebben de vragenlijst "Tevredenheid 2019" ingevuld. Uit de drie enquêtes blijkt dat wij een goed tot uitstekend scoren. Daar zijn wij erg blij mee! De verslagen kunt u inzien. Deze staan bij: Info voor ouders, Vragenlijsten 2019.   Bij de enquête konden ook opmerkingen geplaatst worden. Deze nemen wij mee naar ons team, maken we bespreekbaar en kijken we waar wij kunnen verbeteren.   Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn/haar feedback.

 • 20 november 2018

  Laatste week schoolfruit!!


  Helaas, het is weer afgelopen. Gedurende een lange periode hebben de kinderen weer kennis mogen maken met nieuwe soorten fruit en groenten of mogen smullen van al bekende soorten. Voor nu is het weer afgelopen. Natuurlijk hopen we dat we volgend schooljaar weer ingeloot worden. Duimt u mee?   Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website: https://www.euschoolfruit.nl/nl/schoolfruit.htm

 • 12 maart 2019

  Staking 15 maart


  Op vrijdag 15 maart 2019, een week voor de Provinciale Statenverkiezingen, organiseren de Algemene Onderwijsbond (AOB) en FNV een onderwijsstaking. Met deze staking doen dit keer alle sectoren mee, van basisschool tot universiteit. Ook de Stichting Meerwerf sluit zich hierbij aan. Dat betekent dat alle scholen, die onder de Stichting Meerwerf vallen, deze dag gesloten zijn. Waarom blijven wij staken? Staken blijft nodig om aan te geven dat het belangrijk is dat er serieus in onderwijs geïnvesteerd moet worden. Het onderwijs kampt nog steeds met forse en urgente problemen.

Pagina's  123  (Alles)
Nieuwsarchief